Havlıcan Kök,Havlucan, Alphinia Officinaum 500GR

Havlıcan Kök,Havlucan, Alphinia Officinaum 500GR

300,00 TL
Kategori
Stok Kodu
id_a0125-500gr
Garanti Süresi
24 Ay
Seciniz
100GR 250GR 500GR 1000GR
Hızlı Gönderi
Aynı Gün Kargo
İçindekiler: 

Havlıcan Kökü, Alphinia Officinaum

Hazırlanışı:

Zencefilgiller familyasına ait bir baharattır. Ana vatanı Hindistan, Güeydoğa Asya ve Laos'tur.Bugün en çok Güneydoğu Asya ülkelerinde yetiştirilmekle birlikte, bu coğrafyanın mutfak kültüründe ve geçmişte Ortaçağ Avrupa Mutfağında sıkça kullanılmıştır. En çok Güneydoğu Asya ve Endonezya mutfaklarında kullanılır. Görünüşte zencefili andıran bitkinin tadı ise zencefile pek benzemez. Tadı acımsıdır.
Havlıcan toz olarak kullanılır iken çayı yapılabilmektedir. Günümüzde havlıcan en çok tüketilme yöntemi demlenerek çay yapılma yöntemidir. Havlıcan çayı için 1 bardak temiz su kaynatılır. Daha sonra kaynayan bu bir bardağın içerisine alınır ve 1 çay kaşığı havlıcan eklenir. 5 veya 6 dakika karıştırılır ve bekletilir

Son Kullanma tarihleri paketlerin üzerinde yazmaktadır.

Serin ve kuru yerde saklayınız.

İşletme Kayıt No: TR-77-K-005287

Türk Gıda Kodeksi’ne uygun ambalajlanmıştır.

Mağaza Güvencesi:

Aktarzane markası, müşteri memnuniyetini hem mağazasında hem internet mecrasında her zaman en üst seviyede tutarak müşterileri için en doğru ürünü tedarik ederek sunmuş ve günümüzdeki başarılı konumuna ulaşmıştır.

Siparişleriniz Aktarzane güvencesiyle hijyen kurallarına uygun şekilde paketlenir ve aynı gün içerisinde kargoya verilir.

Bilgilendirme:

İlgili yasa ve yönetmelikler gereği bitkisel destek ürünleri ile ilgili, hastalık adı veya endikasyon belirterek tanıtım yapılmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç değildir.Bitkisel takviye niteliğindedir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Havlıcan Kök,Havlucan, Alphinia Officinaum 500GR id_a0125-500gr Havlıcan Kök,Havlucan, Alphinia Officinaum 500GR

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.