Çörekotu Tane Nigella Sativa Nigella 250GR

Çörekotu Tane Nigella Sativa Nigella 250GR

100,00 TL
Kategori
Marka
Stok Kodu
id_a0075-250gr
Garanti Süresi
24 Ay
Seciniz
100GR 250GR 500GR 1000GR
Hızlı Gönderi
Aynı Gün Kargo

İçindekiler: 

Çörekotu, Nigella sativa Nigella 

Hazırlanışı:

Türk mutfağının en sevilen ve kullanılan baharatlarından olan çörek otu, çorbalarda, ana yemeklerde, salatalarda ve hamur işlerinde, özellikle de kurabiyelerde sıklıkla kullanılıyor.Çörek otu, tarih boyunca tıbbın en çok tercih edilen bitkilerinden biri olmuştur. Pek çok sağlık sorununa iyi gelen bu şifalı bitki günümüzde de popülerdir. Üzerine en çok bilimsel araştırma yapılan bitkilerden birisidir. Çörek otunun tohumundan ve yağından faydalanabilirsiniz.

Son Kullanma tarihleri paketlerin üzerinde yazmaktadır.

Serin ve kuru yerde saklayınız.

İşletme Kayıt No: TR-77-K-005287

Türk Gıda Kodeksi’ne uygun ambalajlanmıştır.

Mağaza Güvencesi:

Aktarzane markası, müşteri memnuniyetini hem mağazasında hem internet mecrasında her zaman en üst seviyede tutarak müşterileri için en doğru ürünü tedarik ederek sunmuş ve günümüzdeki başarılı konumuna ulaşmıştır.

Siparişleriniz Aktarzane güvencesiyle hijyen kurallarına uygun şekilde paketlenir ve aynı gün içerisinde kargoya verilir.

Bilgilendirme:

İlgili yasa ve yönetmelikler gereği bitkisel destek ürünleri ile ilgili, hastalık adı veya endikasyon belirterek tanıtım yapılmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç değil.Bitkisel takviye niteliğindedir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Çörekotu Tane Nigella Sativa Nigella 250GR id_a0075-250gr
Çörekotu Tane Nigella Sativa Nigella 250GR

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.